fbpx

Varmepumpe og Service

VZ Heatcharge

Passer trange områder og perfekt som erstatning for eldre Panasonic modeller.

VZ Heatcharge har markedets høyeste SCOP på 6,20 og har så kraftig luftstrøm at den kan brukes til oppvarming av store hus selv ved virkelig lave ute temperaturer

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Heatcharge omvandler naturens krefter til behagelig varme i hjemmet

Når VZ Heatcharge er i drift genererer kompressoren egen varme, i stedet for å la det gå til spille som det gjør ved modeller uten Heatcharge funksjon. Heatcharge er en innovativ og unik funksjon som lagrer kompressorens varme og bruker den om igjen på en effektiv måte, som gjør at varmekapasiteten og effektiviteten når et nytt nivå.

Stabil oppvarming og avriminger man ikke legger merke til

Varmen som kompressoren selv lager bidrar til jevnere og mer stabil oppvarming. Et problem med varmepumper er at de ved avriming av utendørsenheten kan slutte å forsyne rommet med varmluft, noe som kan føre til at temperaturen i rommet synker når avriming holder på. Gjennom å benytte lagret varme når avriming pågår unngår man altså dette problemet.

Bidra til et grønnere miljø og reduser oppvarmingskostnadene med R32

Alle nyere Panasonic modeller benytter kjølemiddelet R32 som viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidlert. Dersom vi sammenligner GWP-verdien mellom R410A og R32 er verdien blitt redusert til en tredjedel. 

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.