fbpx

Varmepumpe og Service

Varmepumpe

På jakt etter varmepumpe?

Tilbehør

Vi leverer også tilbehør til varmepumper. Om du trenger varmepumpehus eller har utfordringer med ising kan vi hjelpe deg. Vi har bunnpanner med varmekabel som samler opp vann og som kan ledes ut til nærmeste drenering.

Gode grunner til å velge varmepumpe

Varmepumper er miljøvennlige

Varmepumpen utnytter energien svært effektivt, og er derfor et miljøvennlig alternativ til andre oppvarmingsløsninger. Varmepumper kan erstatte fossil oppvarming med olje og gass, og dermed redusere klimagassutslipp.

Varmepumper gir enkel og effektiv oppvarming av boligen

En varmepumpe trenger lite tilsyn, gir jevn og god temperatur og er enkel i bruk. Flere varmepumper kan fjernstyres via internett, fra smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Har du en varmepumpe som er riktig montert, trenger den minimalt med ettersyn og lite vedlikehold.

Varmepumper gir lavere energiutgifter

Med en varmepumpe kan du spare 50-80 % av energien til oppvarming og varmt tappevann- ved å hente varme fra naturen på en smart måte.

Varmepumper kan brukes til effektiv kjøling

De fleste varmepumper kan også brukes til kjøling, og du kan holde en komfortabel innetemperatur også på varme sommerdager. Med en normal norsk sommer trenger varmepumpen minimalt med energi for å kjøle ned boligen din. Det skyldes at temperaturforskjellen mellom uteluft og inneluft er liten, og at det bare er behov for kjøling noen få timer i døgnet.

Hva er en luft-til-luft-varmepumpe?

Tilbehør

Vi leverer også Den kan monteres i eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus, og i løpet av et år får du normalt igjen to til tre ganger så mye varme som den strømmen varmepumpe bruker.
Jo lengre fyringssesongen er der du bor, desto mer gunstig er en luft-til-luft-varmepumpe. De fleste luft-til-luft-varmepumpene tilpasset nordisk klima kan hente ut energi fra uteluften helt ned mot –35 °C.
Innedelen sprer varmen i boligen ved hjelp av en vifte, og varmen fordeler seg mest effektivt i boliger med åpen planløsning. Hvor mye av boligen din som kan dekkes av en luft-til-luft varmepumpe, avhenger av hvor stort hus du har, hvor godt isolert det er og hvor mange etasjer og avstengte rom det har. Som regel trenger du elektrisk oppvarming eller vedfyring i tillegg til luft-til-luft-varmepumpen.
Luft-til-luft-varmepumper har en forventet levetid på 12 til 15 år – forutsatt at de blir korrekt installert og at du som eier sørger for nødvendig vedlikehold gjennom levetiden.

(Kilde: varmepumpeinfo.no)

Sertifiserte teknikere

Varmepumpe og Service er Isovator-sertifisert. Vi har 3 stk godkjente teknikere.

Kontakt oss for gratis befaring