fbpx

Varmepumpe og Service

Tilbehør

Sparepakka

Med mange års erfaring i bransjen ser vi det som helt nødvendig å benytte et utvalg tilbehør til varmepumpa slik at vi bevarer effektiviteten, levetid og skåner den for unødvendig slitasje. 

Klimaet vi nordmenn lever i gjør vind, snø, frost og kulde til faktorer som minsker effekt og holdbarhet på varmepumper uansett hvor godt produktet i utgangspunktet er. Energibesparelsen til boligen vil også øke ved å ta visse forhåndsregler når det kommer til beskyttelse og vedlikehold.

Kan tilbehøret i sparepakka brukes uavhengig av varmepumpe merke?

Varmepumpe tilbehøret Klimaekspertene selger er utviklet sammen med Kinnangruppen og er spesialtilpasset for Panasonic varmepumper. Tilbehøret kan likevel fint brukes på andre merker. Det eneste som eventuelt ikke skulle passe er varmepumpetaket fordi størrelsene på takene er utviklet spesielt for Panasonic og Icebreaker sine utedeler. 

Hvorfor velge sparepakka?

Inkludert i sparepakka: 

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.