fbpx

Varmepumpe og Service

Shirokuma Nordic Veggmodell

En virkelig smart enhet i kombinasjon med moderne design

NYHET! Shirokuma er Japansk og betyr isbjørn. Hitachis Nordiske spesialmodell Shirokuma Nordic Vegg representerer det ypperste av kvalitet og gjennomtenkt design.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Du trenger ikke høy varmeeffekt når det er varmt ute

Hvorfor oppgir da de fleste produsenter en høy effekt på + 7 °C utendørs? 

Shirokumas Constant Power teknologi gir deg samme maksimale varmeeffekt uansett ute temperatur helt ned til -15°C før den minsker noe. Shirokuma har garantert drift minst ned til -25°C.

Bevegelsessensor

Maksimale besparelser takket være kontinuerlig analyse av tilstedeværelse i rommet. Hvis ingen bevegelse oppdages i løpet av 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad og etter nye 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad til.  

Lavt lydnivå: 20 dB(A)

Frost Wash: Fryser, smelter & renser

– En avansert og unik Hitachi teknologi som fungerer usynlig for å holde varmepumpen ren og hygienisk, slik at du enkelt kan nyte et ideelt inneklima året rundt.

Fjerner 91% bakterier og 87% muggvekst 

Enkelt forklart fjerner FrostWash alle urenheter som samler seg på varmeveksleren og sikrer dermed optimal rensing av varmepumpen. 

Dobbelt spjeld for optimal luftstrøm

For å garantere en behagelig luftstrøm og at luften sirkulerer bra i rommet er Shirokuma veggmodell utstyrt med dobbelt spjeld. Det

doble bladet sikrer at luften sirkulerer i hele rommet og man unngår at luften sentreres på et sted.

Komponenter i rustfritt stål

Grovfilter og andre utsatte komponenter i innedelen er laget i rustfritt stål for ekstra hygiene og slitestyrke. I tillegg kan man bruke 2stk filter i aktivt kull.  

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.