fbpx

Varmepumpe og Service

Shirokuma Nordic Gulvmodell

Estetikk & komfort uten kompromiss!

NYHET! Shirokuma Nordic modellene fra Hitachi er spesialutviklet for nordisk klima. Gulvmodellen representerer det ypperste av kvalitet og gjennomtenkt design, for eksempel leveres den med avtakbar fot! 

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Estetikk & komfort med Shirokuma gulvmodell

Gulvmodellen er spesielt designet å gi deg varmen langs gulvet. Den bruker den samme energieffektive utedelen som veggmodellen. Shirokuma Gulv har på samme vis som veggmodellen grovfilter og andre komponenter i rustfritt stål for maksimal hygiene og slitestyrke.

Bevegelsessensor

Maksimale besparelser takket være kontinuerlig analyse av tilstedeværelse i rommet. Hvis ingen bevegelse oppdages i løpet av 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad og etter nye 20 minutter kan temperaturen justeres en halv grad til.  

Lavt lydnivå: 20 dB(A)

Perfekt integrasjon

Stilrent og moderne. Shirokuma Gulv tilpasses enkelt interiøret takket være den enkle matte og hvite fronten. 

Innfelt & avtagbar fot

Valget er ditt. Den avtagbare konsollfoten gjør at Shirokuma Gulv kan plasseres nesten hvor som helst. 

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.