fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Premium 7.4

Den råeste varmepumpen bygd for nordisk klima!

Møt Icebreaker Premium. En fullspekket luft varmepumpe fra Panasonic bygd for vårt Norske, røffe klima. Med eksepsjonell varmekapasitet, smarte funksjoner som Inverter +, Nanoe X og det unike anti korrosjonsbelegget Bluefin gir Premium jevne temperaturer året rundt uavhengig av årstid og værtype.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Maksimal levetid med Bluefin

Icebreaker Premium leveres i dag som eneste luft varmepumpe på markedet med Bluefin som forhindrer dannelsen av korrosjon og beskytter mot slitasje.

Bluefin gjør energioverføringen mellom utedel og innedel mer effektiv fordi man unngår dannelse av korrosjon. Når mer varme kontinuerlig får komme til og varmepumpen slipper å jobbe ekstra pga. korrosjonsbelegg vil avrimingene av utedelen bli mer effektiv som fører til mindre slitasje og lengre levetid på varmepumpa.

Høyeste energiklasse A+++

Icebreaker Premium kan gi 5,38 ganger mer varme med samme forbruk som en’ elektrisk ovn.

Med Icebreaker Premium har Panasonic kombinert den beste teknologien som gir høy komfort og effektivitet året rundt. Inverter kompressoren, hjertet i varmepumpen, gjør at det oppnås et høyt nivå av energieffektivitet som resulterer i en betraktelig reduksjon av driftskostnader. Systemet varmer selv ved en utetemperatur på -35 °C.

Nanoe X kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt. 

Med en betydelig andel av befolkningen som plages av astma og allergi har Panasonic utviklet et revolusjonerende luftrensingsystem som har dokumentert effekt på luftkvaliteten i et rom. Nanoe X reduserer uønskede bivirkninger av luftkondisjonering som for eksempel tørr hud og munn ved å opprettholde luftfuktigheten i rommet.

Smart energiforbruk uansett hvor du befinner deg

Innebygd WIFI gjør det enkelt å styre varmepumpen via Comfort Cloud uansett hvor du befinner deg. Nå kan du også talestyre varmepumpen din via Google Assistent eller Amazon Alexa.

De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise. I appen kan du styre start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur og uke-timer. Opprett flere brukere og gi for eksempel barna styre sitt eget rom, eller bruk fjernstyring til å justere opp eller ned varmen hvis du glemte det før du dro hjemmefra.

Via Comfort Cloud kan du også gi våre teknikere adgang til å sjekke status på varmepumpen via fjernstyring når det er tid for service. Det gjør det enkelt, raskt og billig å få eventuell hjelp og service!

Inverter+ teknologi

Forhindrer unødvendig bruk av strøm og holder temperaturen på stabilt jevnt nivå.

Inverter teknologi fungerer slik at den stiller automatisk rotasjonshastigheten til kompressoren i varmepumpen. Det gjør det mulig å bruke mindre energi for å opprettholde innstilt temperatur samtidig som varmepumpa kan kjøle seg ned og varme rommet raskere ved oppstart. 

Et miljøvennlig valg med R32

Icebreaker Premium 7.4 leveres med kjølemiddelet R32 som er mer skånsomt for kompressoren og for miljøet.

Varmepumper som benytter kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. Sammenligner vi GWP-verdien mellom R410A og R32, har verdien blitt redusert til en tredjedel.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.