fbpx

Varmepumpe og Service

MULTI SPLIT VARMEPUMPER

Multi split gjør det mulig å koble 5 innedeler på en utedel. Velg mellom flere ulike innedeler som passer både vegg og gulvmontering, og få en løsning som er skreddersydd til din bolig og for best mulig komfort til ditt hus. R32 i hele sortimentet.

Dette er multi splitt varmepumpe

Jevn og stabil temperatur i alle rom. Du trenger bare en utedel. Lavere energibehov for oppvarming i hele boligen. Velg mellom ulike modeller tilpasset hvert rom, både vegg- og gulvmodeller. Innedelene kan styres individuelt. Kan også brukes til kjøling. Billigere enn å kjøpe og installere flere varmepumper.

Multisplitt system med både kjøling, oppvarming og varmtvann!

Multi + Yutampo R32

Ett unikt produkt på markedet da det er det første Multisplitt systemet som tilbyr både kjøling, oppvarming og varmtvann kun ved bruk av en enkel og meget effektiv varmepumpe utedel. 

Systemet er en kombinasjon av luft til luft varmepumpe innedeler for oppvarming og kjøling med en varmtvannsbereder med innebygd varmeveksler

ICEBREAKER Multi Small

ICEBREAKER Multi Medium

ICEBREAKER Multi Large

Dodai 2 innedeler

Shirokuma N Vegg

Shirokuma N Gulv

ICEBREAKER Multi
X-Large

Shirokuma Kombo

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.

Sertifiserte teknikere

Varmepumpe og Service er Isovator-sertifisert. Vi har 3 stk godkjente teknikere.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.