fbpx

Varmepumpe og Service

LZ Retro Fit 6.55

Passer trange områder og perfekt som erstatning for eldre Panasonic modeller.

Utformingen og målene er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic modeller. For eksempel er rør størrelsen den samme som på de eldre modellene CKP og DKE som sørger for at den nåværende plasseringen kan beholdes. Dette er ofte ikke mulig med andre pumper ettersom høyden på nye innedelene har økt.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Styr temperatur og strømforbruk via Pansonic Comfort Cloud

Styr komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via WIFI med Panasonic Comfort Cloud Appen. De samme funksjonene du har tilgang til hjemme vil også være der om du er på jobb eller reise!

WIFI Styring

LZ Retro kan styres med WIFI om du kobler til WIFI-kit. Med WIFI modulen tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud og har de samme funksjonene som fins på fjernkontrollen.

Mer energieffektivitet med R32

Kjølemiddelet R32 er mer skånsomt for kompressoren og øker derfor varmepumpens levetid. Varmepumper som benytter det nye kjølemiddelet R32 viser en drastisk reduksjon av verdien Global Warming Potential (GWP) sammenlignet med andre kjølemidler. 

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.