fbpx

Varmepumpe og Service

iForce - varmepumpen for industri og næringsbygg

Effektiv og miljøvennlig oppvarming og kjøling av større lokaler

Ideell temperatur, hver dag - hele året!

iForce er en ideell løsning for større lokaler med behov for oppvarming og/eller kjøling. Leveres i både en- og trefase versjon. Systemet har en rekke smarte funksjoner som bevegelsesensor, turbomodus og selvrensefunksjon.

Goldenfin på inne- og utedel for maks effektivitet og levetid

Goldenfin er et korrosjonshemmende belegg som beskytter mot saltholdig luft, nedbør og andre luftforurensende elementer. Goldenfin sikrer effektiv ytelse og forlenger varmepumpens levetid. Den beste beskyttelsen på steder med høy luftfuktighet som for eksempel i et Norskt kystklima.

Smart og enkel temperatur styring

Fra smartpanelet på innedelen kan man enkelt justere temperatur og aktivere andre funksjoner.

ALL DC Inverter teknologi

Inverter teknologien lar iForce tilpasse effektiviteten etter bygningens varme- eller kjølebehov. Ved oppstart trengs ekstra energi for å komme opp/ned i ønsket temperatur. Deretter kreves mindre energi for å opprettholde temperaturen. Teknologien gjør at hastigheten og belastningen av kompressoren varieres, og lar systemet levere jevn temperatur. Dette bidrar til lavere energiforbruk og strømsparing.

Finansiering

I samarbeid med Ikano Bank AB tilbyr vi finansiering i form av leasing for iForce industri varmepumper. Leasing gjør at din bedrift kan optimalisere sitt energiforbruk uten å belaste driftskapitalen med en høy investeringskostnad. Det er mange fordeler med å velge leasing, som for eksempel at dette vanligvis ikke binder bedriftens øvrige pantesikkerheter, og samtidig bedrer likviditeten ved at kostnadene fordeles over den tiden utstyret benyttes. 

Godt egnet til både røffe- og rene lokaler

Ytelsen gjør iForce godt egnet til større og røffe lokaler som verksteder og haller. Innedelens stilrene design gjør også at den er et godt valg for kontorer og utstillingslokaler med behov for oppvarming og kjøling. 
Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.