fbpx

Varmepumpe og Service

iComfort

iComfort er varmepumpen for deg som ønsker en effektiv og prisgunstig modell med en rekke praktiske funksjoner. iComfort egner seg svært bra til både oppvarming og kjøling og har et pent og stilrent design. 

Bevegelsessensor

Bevegelsessensoren kan analysere rommet automatisk og lar deg velge om retningen på luftstrømmen skal flyte mot eller bort fra området med bevegelse. Slik lar varmepumpen deg nyte deilig komfort, uansett hva behovet ditt er, samtidig som den ikke bruker unødvendig energi.

Ultrastille modus

Gir deg mulighet til å nyte behagelig inneklima og senke lyden helt ned til 16dB(A).

Smart luftfordeling

Smart design med lameller som kan vendes både vertikalt og horisontalt. På sommerstid kan luftstrømmen kan Smart luftfordeling rettes mot taket for raskere avkjøling, samtidig som du unngår direkte kald trekk. På vinterstid kan luftstrømmen styres langs gulvet, for mer behagelig sirkulasjon av varmluften. 

Intelligent appstyring

iComfort har både trådløs fjernkontroll og appstyring! Ved plutselige temperaturendringer eller om du bortreist, så kan du stille inn varmepumpen din fra hvor som helst, og komme hjem til behagelig temperatur. I appen kan du: 

  • Sette ukeplan for oppvarming og/eller kjøling
  • Definere hvordan innedelen skal fungere avhengig av tid og tilstedeværelse
  • Bruke stemmestyring ved hjelp av foreks. Google Assistent 
Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.