fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Premium 7.5 DARK

NYHET! Nordens råeste luft varmepumpe er endelig tilgjengelig med mørkere innedel. Samme råskap og størrelse, men grafittgrå farge og sømløst design gjør at modellen nå passer inn i alle typer hjem.

Driftstestet ned til -35°C, bygget med Inverter+ kompressor og Bluefin utedel som sørger for maks energieffektivitet uansett årstid.

Gjør hjemmet ditt komfortabelt, renere og et hyggeligere sted å være uavhengig av temperatur og årstid.

– Ende til ende spjeld som forsterker ytelsen og dekker boliger med stort oppvarming og kjølebehov

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Best i klassen uansett årstid!

Ingen annen luft varmepumpe slår Icebreaker Premium 7.5 når det kommer til ytelse og tekniske spesifikasjoner. Premium 7.5 modellene er utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper. 

Nanoe X kan redusere visse typer bakterier og virus i luften med opptil 99%

Luftfilteret nanoe X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener som fra for eksempel influensa virus og pollen støv. Bidrar også til å fjerne vond lukt. 

Bluefin hindrer dannelse av korrosjon på varmepumpens utedel

Full kontroll over temperatur & strømforbruk

Innebygd WIFI gjør det enkelt å kontrollere temperaturen når, hvor og på den måten som passer deg best via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.