fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Multi Small

Vår populære kombinasjon Multi Small er perfekt for deg som ønsker kjøling på soverommet, men også en enhet til oppvarming i foreks. stuen! Med to innedeler får du jevn varmefordeling og økt komfort, selv om du har etasje skillere og/eller avdelte rom i huset.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Optimal luftstrøm i alle rom

Multi Small er for deg som ønsker mer komfort med jevnere varmefordeling i boligen og/eller ønsker en løsning for kjøling på soverommet. Multi Small passer til boliger med to etasjer og/eller boliger med atskilte rom. Kan brukes til både oppvarming og kjøling.

Minimer forbruket og få mer energieffektivitet med Icebreaker Multi

Multi Small er en energieffektiv kombinasjonsløsning som vil spare deg for strøm sammenlignet med elektrisk oppvarming eller kjøling. Minimerer energiforbruket ditt og gir jevnere temperaturfordelingen i boligen.

Kontroller komfort & strømforbruk på farten

Kontroll komfort og strømforbruk via smarttelefon eller nettbrett med å koble varmepumpen opp mot Comfort Cloud APP. De samme funksjonene du har hjemme på fjernkontrollen er også tilgengelig i APPen slik at du kan styre multisplitt systemet uavhengig hvor du selv befinner deg.

  • Start/stopp
  • Driftsmodus
  • Temperatur
  • Uketimer

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.