fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Multi Medium

Vår populære kombinasjon Multi Medium er perfekt for deg flere etasjer med behov for oppvarming og/eller kjøling. Passer til små og mellomstore boliger, gir jevn varmefordeling, økt komfort og er en ypperlig erstatter for tradisjonell elektrisk oppvarming som for eksempel panelovn.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Optimal luftstrøm i alle rom

Multi Medium er for deg som ønsker økt komfort med jevnere varmefordeling i boligen. Multi Medium passer til små og mellomstore boliger med to etasjer og/eller til boliger med atskilte rom. Kan brukes til både oppvarming og kjøling.

Minimer forbruket og få mer energieffektivitet med Icebreaker Multi

Multi Medium er en energieffektiv kombinasjonsløsning som vil spare deg for strøm sammenlignet med elektrisk oppvarming eller kjøling. Minimerer energiforbruket ditt og få jevnere temperaturfordelingen i boligen.

Kontroller komfort & strømforbruk på farten

Kontroll komfort og strømforbruk via smarttelefon eller nettbrett med å koble varmepumpen opp mot Comfort Cloud APP. De samme funksjonene du har hjemme på fjernkontrollen er også tilgengelig i APPen slik at du kan styre multisplitt systemet uavhengig hvor du selv befinner deg.

  • Start/stopp
  • Driftsmodus
  • Temperatur
  • Uketimer

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.