fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Multi Large

Multi Large kompakt er designet spesielt for deg med større energibehov. Med to innedeler får du en jevnere fordeling av varmen, og det sikrer temperaturen du vil ha – også over flere plan. 

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Optimal luftstrøm i alle rom

Multi Large er perfekt for deg med større flater, to etasjer og/eller atskilte rom hvor du ønsker jevn varmefordeling. Premium innedelene sørger for optimal luftstrøm uansett, og kan også brukes til kjøling på varme sommerdager.

Minimer forbruket og få mer energieffektivitet med Icebreaker Multi

Multi Large systemet dekker store energibehov samtidig som det sparer deg for strøm sammenlignet med elektrisk oppvarming. Minimer energiforbruket ditt og få jevnere varmefordeling i hele boligen. 

Kontroller komfort & strømforbruk på farten

Kontroll komfort og strømforbruk via smarttelefon eller nettbrett med å koble varmepumpen opp mot Comfort Cloud APP. De samme funksjonene du har hjemme på fjernkontrollen er også tilgengelig i APPen slik at du kan styre multisplitt systemet uavhengig hvor du selv befinner deg.

  • Start/stopp
  • Driftsmodus
  • Temperatur
  • Uketimer

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.