fbpx

Varmepumpe og Service

ICEBREAKER Floor 6.2

Allround gulvmodell for den design bevisste

Smidig design gjør Floor lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto.Icebreaker Floor gir behagelig varme ned til -25 grader. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt og betydelig friskere inneklima. Tilgengelig i to ulike maks effekter, alt etter hva ditt behov er!

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Friskt inneklima året rundt med Nanoe X

Nanoe X er basert på nanoteknologi som er automatiserte elektrostatiske vannpartikler på Nano-størrelse renser luften i rommet. Luftrensingen kan gå samtidig eller uavhengig av oppvarming eller kjøling og filteret fjerner lukt og forhindrer visse typer virus og bakterier som sopp, pollen, virus og sigarettrøyk.

Lett å integrere i hjemmet

Floor er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler og er derfor designet i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i vegg. 

Mer miljøvennlig og mer energieffektivitet med R32

WIFI styring

Icebreaker Floor er kompatibel med WIFI og med WIFI-kit koblet til varmepumpen kan du enkelt styre den med WIFI. Med WIFI modul tilkoblet kan varmepumpen styres via Panasonic Comfort Cloud Appen og har de samme funksjonene som du finnes på fjernkontrollen.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.