fbpx

Varmepumpe og Service

HEATBREAKER

Komfort kjøling i øverste klasse

– Nyt behagelig kjøling i hele sommer til kun 70 kroner!

Nyhet fra klimaekspertene! Heatbreaker er en Aircondition serie fra Panasonic og Klimaekspertene til fornuftig pris. Lavt støynivå og tidløst design gjør at modellene passer ypperlig til kjøling til soverom, kontoret og hagestua.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

Behagelig komfort tilpasset din hverdag

Heatbreaker gjør det enkelt å styre komforten slik det passer deg best. Styr med fjernkontrollen, smart telefonen, nettbrett eller stemmen.

Innebygd WIFI gjør det enkelt å koble Heatbreaker sammen med Panasonic Comfort Cloud appen som gjør det mulig å ta full kontroll over temperaturen uansett hvor du er. I appen kan man sette opp ukes-program, automatisk temperatur styring og se ute og inne-temperatur i real tid. Man kan også gi tilgang til flere brukere.  

Comfort Cloud Appen kan synkroniseres med Google assistent eller Amazon Alexa slik at du enkelt kan styre Heatbreaker med stemmen rett fra sofaen. Enklere blir det ikke! 

Nyt behagelig kjøling og få et bedre inneklima til kun ca 75 øre om dagen!

– Basert på 5,5 timers kjøling pr. dag

Regnestykket tar utgangspunkt i snitt strømpris hele 2019 og EUs norm på snittforbruk på 500 timers drift årlig. 

Strøm ca 20 øre /kWh, nettleie ca 36 øre /kWh

Kjøl ned soverommet, kontoret eller hagestua ubemerket

Panasonics stillegående teknologi gjør at Heatbreaker fint kan plasseres på steder hvor man oppholder seg mye sånn som soverom, på kontoret eller i hagestua. Det tidløse og matte designet gjør at den enkelt blender inn i omgivelsene. 

Miljøvennlig kjøling og lengre levetid med R32

R32 er det nyeste kjølemiddelet på markedet. Sammenlignet med eldre kuldemedier for eksempel R410 viser tester at R32 har 75% mindre miljøpåvirkning. Fordi det også sliter mindre på kompressoren vil levetiden på varmepumpen bli lenger

Fungerer også som varmepumpe

Heatbreaker har varmepumpemodus og fungerer helt OK ned mot – 7°C med laveste oppgitte driftstemperatur på – 15°C.

Modellene er primært beregnet for komfortkjøling men kan også gi deg et tilskudd med svært rimelig varme på normale vinterdager selv om den ikke dekker så stor del av en bolig med varme som vanlige varmepumper. 

Enkelt fortalt kan den gi mer varme enn et par elektriske varmeovner mens den bruker mindre enn halvparten av en ovn. Rimelig og bra tilskudds varme til ditt øvrige varmesystem.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.