fbpx

Varmepumpe og Service

DAIKIN SYNERGI 3

– knuser vinterkulda!

Daikin Synergi 3 har fått et helt nytt design og mindre størrelse enn den tidligere modellen. Synergi er fortsatt overlegen når det kommer til varmeeffekt på kalde dager. Synergi har app-styring og talestyring via Google Home og Amazon Alexa. Denne modellen er utstyrt med den unike Daikin Flash Streamer luftrenseren. Den tar knekken på bl.a pollen, midd og vond lukt.

Mindre innedel, samme høye effekt

“Denne varmepumpa hjelper ikke bare mot kulda… den knuser pollen, vondt lukt, allergener, midd og mye mer. Helt rått.” Otto Robsahm

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

FUNKSJONER

BRA VAL 2020

Folksam har sammenlignet 68 varmepumper fra 14 ulike produsenter for å lette valgprosessen for forbrukerne. Daikin Stylish er ett av kun få produkter som har fått utmerkelsen Bra val 2020. Det innebærer at den anses å være et ekstra godt og holdbart valg fra et effektivitets-, miljø, funksjon- og garantisynspunkt.

FLASH STREAMER

Daikin Flash Streamer er en unik luftrenser som ved å bestråle luften internt i varmepumpen med høyhastighetselektroner, bryter ned og uskadeliggjør blant annet allergener, pollen og lukt.

STABIL TEMPERATUR

Daikin Stylish er utviklet i Norden, spesielt for det norske klimaet. Varmepumpen er fabrikktestet ned til -25°C. Daikin Stylish 30 gir utrolige 3.7kW ved -25°C.

PEISFUNKSJON

Peisfunksjon sørger for at viften går, selv ved oppnådd temperatur, for å spre varme fra peis eller andre varmekilder.

ISFRI UTEDEL

Daikin Stylish har 3-lags fritthengende coil, altså ingen bunnpanne. Uten bunnpanne trenger ikke utedelen energikrevende varmekabel for å unngå oppbygging av is.

AVRIMING

Når en varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det et lag med rim på utedelen. Daikin har optimalisert prosessen med avriming, og selv ved -15°C kan våre nordiske varmepumper levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming.

AIRCONDITION

Daikin Stylish fungerer like bra til kjøling som til oppvarming. Maskinen er utviklet for å takle selv de kaldeste vinterdagene, så vel som de varmeste sommerdagene.

STILLE-DRIFT

Takket være en spesialdesignet vifte kan Daikin Synergi gi høy effekt, selv med et lavt lydnivå.

APP-STYRING

Daikin Stylish har innebygd wifi-styring som gir deg muligheten til å kontrollere varmepumpen med smarttelefonen.

TALESTYRING

Daikin Stylish kan leveres med talestyring, da kan man talestyre varmepumpen ved hjelp av Google Home eller Amazon Alexa.

SMARTHUS

Daikin Stylish kan leveres for smarthus styring via Google Home.

KRAFTIG-DRIFT

Kraftig-drift gir hurtig oppvarming eller kjøling i en kort periode. Varmepumpen returnerer til forrige innstilling etter kraftig-drift er ferdig.

VEDLIKEHOLDSVARME

Daikin Stylish kan levere vedlikeholdsvarme helt ned til 10°C. En funksjon som er perfekt for bruk på f.eks hytta.

HEAT BOOST

Heat boost er en unik funksjon som gir raskere oppvarming helt automatisk.

3-D LUFTSTRØM

Kombiner vertikal og horisontal autosving for å sirkulere en strøm av varm eller kjølig luft rett til hjørnene på til og med store rom.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.