fbpx

Varmepumpe og Service

DAIKIN MOSKUS 3

Daikin Moskus 3 er skreddersydd for det kalde norske klimaet

Moskus er kompakt og kan monteres tett oppunder taket, eksempelvis over en dør. Med fokus på høy varmekapasitet og brukervennlighet har Daikin utviklet en rendyrket varmepumpe kun for det kalde norske klimaet. Moskus leverer suverent beste varmeeffekt i sin klasse. Moskus 3 leveres med app-styring og talestyring via Google Home og Amazon Alexa.

Kaldt på hytta eller i leiligheten? Få varmen med Daikin Moskus

Lei av å komme frem til en kald hytte? Med Moskus fra Daikin kan man styre varmen, vifta og mye mer rett fra telefonen. Har du ikke wifi på hytta? Frykt ikke. Varmepumpen kan stilles helt ned til 10°C. Da får du vedlikeholdsvarme uten å være redd for strømregningen.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

FUNKSJONER

STABIL TEMPERATUR

Daikin Moskus er utviklet i Norden, spesielt for det norske klimaet. Varmepumpen er fabrikktestet ned til -25°C. Daikin Moskus 35 gir utrolige 3.3kW ved -25°C

ISFRI UTEDEL

Daikin Moskus har 3-lags fritthengende coil, altså ingen bunnpanne. Uten bunnpanne trenger ikke utedelen energikrevende varmekabel for å unngå oppbygging av is.

AVRIMING

Når en varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det et lag med rim på utedelen. Daikin har optimalisert prosessen med avriming, og selv ved -15°C kan våre nordiske varmepumper levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming.

AIRCONDITION

Daikin Moskus fungerer like bra til kjøling som til oppvarming. Maskinen er utviklet for å takle selv de kaldeste vinterdagene, så vel som de varmeste sommerdagene.

APP-STYRING

Daikin Moskus leveres med wifi-styring som gir deg muligheten til å kontrollere varmepumpen med smarttelefonen.

TALESTYRING

Daikin Moskus leveres med talestyring, da kan man talestyre varmepumpen ved hjelp av Google Home eller Amazon Alexa.

SMARTHUS

Daikin Moskus leveres for smarthus styring via Google Home .

KRAFTIG-DRIFT

Kraftig-drift gir hurtig oppvarming eller kjøling i en kort periode. Varmepumpen returnerer til forrige innstilling etter kraftig-drift er ferdig.

VEDLIKEHOLDSVARME

Daikin Moskus kan levere vedlikeholdsvarme helt ned til 10°C. En funksjon som er perfekt for bruk på f.eks hytta.

HEAT BOOST

Heat boost er en unik funksjon som gir raskere oppvarming helt automatisk.

3-D LUFTSTRØM

Kombiner vertikal og horisontal autosving for å sirkulere en strøm av varm eller kjølig luft rett til hjørnene på til og med store rom.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.