fbpx

Varmepumpe og Service

DAIKIN GULVMODELL

Daikin Gulvmodell er en enda råere og kraftigere gulvmodell enn forgjengeren.

Den nye gulvmodellen har fått et moderne design som passer inn i ethvert hjem. I tillegg til utblåsing nede ved gulvet og på toppen av maskinen, har den nye modellen også fått Heat Boost. Heat Boost sørger for at ønsket temperatur nås 14% raskere ved oppstart enn med tradisjonelle varmepumper. Daikin sin nyeste modell er også blitt utstyrt med den unike Flash Streamer luftrenseren, innebygget Wifi-styring og talestyring ved hjelp av Google Home eller Amazon Alexa. Denne modellen har virkelig alt.

Stilren varmepumpe som passer ethvert interiør

Har du kalde gulv? Med Daikin sin gulvvarmefunksjon distribueres varmen bare ut fra nederste spjeldet på maskinen. Det gir en behagelig temperatur for deg som sliter med kalde gulv.

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

Usikker på hvilken varmepumpe som passer deg og din bolig best? Eller ønsker du å vite mer om et spesifikt produkt?

Varmepumpe & Service hjelper deg med å se de beste mulighetene hjemme hos deg!

Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha. Deretter skreddersyr vi en løsning som passer deg. I etterkant av befaring mottar du et uforpliktende tilbud.

FUNKSJONER

GULVVARME

Har du kalde gulv? Med Daikin sin gulvvarmefunksjon distribueres varmen kun ut fra nederste spjeld på maskinen. Det gir en behagelig temperatur for deg som har kalde gulv.

DOBBEL UTBLÅSING

Daikin Gulvmodell har utblåsing både oppe og nede. Dette gjør at boligen din raskere når ønsket temperatur, takket være en bedre luftdistribusjon.

HEAT BOOST

Heat boost er en unik funksjon som gir raskere oppvarming helt automatisk.

STABIL TEMPERATUR

Daikin Moskus er utviklet i Norden, spesielt for det norske klimaet. Varmepumpen er fabrikktestet ned til -25°C. Daikin Moskus 35 gir utrolige 3.3kW ved -25°C

HEAT PLUS

Daikin sin unike Heat Plus funksjon simulerer strålingsvarme ved å redusere luftmengden og øke utblåsningstemperaturen til det maksimale. I Heat Plus drift er varmepumpen ekstra stillegående. Etter 30 minutter går varmepumpen tilbake til normal varmedrift.

ISFRI UTEDEL

Daikin Gulvmodell har 3-lags fritthengende coil, altså ingen bunnpanne. Uten bunnpanne trenger ikke utedelen energikrevende varmekabel for å unngå oppbygging av is.

AVRIMING

Når en varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det et lag med rim på utedelen. Daikin har optimalisert prosessen med avriming, og selv ved -15°C kan våre nordiske varmepumper levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming.

FLASH STREAMER

Daikin Flash Streamer er en unik luftrenser som ved å bestråle luften internt i varmepumpen med høyhastighetselektroner, bryter ned og uskadeliggjør blant annet allergener, pollen og lukt.

AIRCONDITION

Daikin Gulvmodell fungerer like bra til kjøling som til oppvarming. Maskinen er utviklet for å takle selv de kaldeste vinterdagene, så vel som de varmeste sommerdagene.

KRAFTIG-DRIFT

Kraftig-drift gir hurtig oppvarming eller kjøling i en kort periode. Varmepumpen returnerer til forrige innstilling etter kraftig-drift er ferdig.

INNBYGGING

Daikin Gulvmodell kan delvis felles inn i veggen. Hele 7 cm av innedelen kan felles inn i veggen.

 

APP-STYRING

Daikin Gulvmodell har innebygd wifi-styring som gir deg muligheten til å kontrollere varmepumpen med smarttelefonen.

TALESTYRING

Daikin Gulvmodell kan leveres med talestyring, da kan man talestyre varmepumpen ved hjelp av Google Home eller Amazon Alexa.

SMARTHUS

Daikin Gulvmodell kan leveres for smarthus styring via Google Home.

VEDLIKEHOLDSVARME

Daikin Gulvmodell kan levere vedlikeholdsvarme helt ned til 10°C. En funksjon som er perfekt for bruk på f.eks hytta.

Varmepumpe & Service fører tilbehør til varmepumper som vi vet kan gjøre hverdagen enklere og bidra til bedre holdbarhet, levetid og større energibesparelser for deg.