fbpx

Varmepumpe og Service

Aquarea T-Cap

Unik teknologi for maksimale besparelse

Aquarea T-Cap forener den beste Hydrokit-teknikken med en varmtvannsbereder i rustfrittstål i øverste kvalitet. På den måten kombineres det beste produktdesignet med prestasjon som utgjør markedets høyeste COP-verdi.

Perfekt erstatning til oljefyr

Hvis du bruker oljekjel til oppvarming må du innen 1. januar 2020 velge en ny løsning da det blir forbudt å bruke fossilt brensel til oppvarming. En luft til vann varmepumpe er en perfekt erstatning som er mer vennlig både for miljøet og strømregningen din.

En luft til vann varmepumpe tar i bruk luften utendørs og som alle vet er den gratis, i tillegg til at den er en energikilde som medfører minimalt med CO2-utslipp

Aquarea Smart Cloud System

Med tilbehøret Aquarea Cloud får du både en praktisk fjernkontroll for tiden du er hjemmefra, samtidig som du kan følge med på varmepumpens strømforbruk. 

Om du velger å gi din installatør tilgang til din varmepumpe via skyen, har du også mulighet for vedlikehold og feilsøkning på avstand. Installatøren kan for eksempel justere innstillingene eller feilsøke varmepumpen via sin data, og skulle en fysisk reparasjon eller service behøves, er det vanligvis nok med bare ett besøk for å kunne fullføre handlingen. Iblant kan eventuelle problemer til og med oppdages og løses før du selv rekker å legge merke til dem

Bestill GRATIS befaring, vi hjelper deg videre!

LUFT VANN VARMEPUMPE UTVALG

For ekstremt lave temperaturer, renovering og innovasjon.

Aquarea All In One
(Høy Ytelse)

Oppvarming, kjøling og varmtvann.

Aquarea Biblokk
(Høy ytelse og T-CAP)

For nye installasjoner og hjem med lavt strømforbruk.

Monoblokk
(Høy ytelse og T-CAP)

For hus med gamle høytemperatur radiatorer.

Aquarea bereder

Tappevarmtvannstank med innebygd varmepumpe.

Aquarea Air Viftekonvektor

Trykk på knappen for å laste ned vår luft til vann produktoversikt.

Kontakt oss for gratis befaring